Nieuwe reeks Kerk in de Kroeg! 18 juni as @ De Freule van start

Kerk in de Kroeg! meeting 18 juni 2015 in De Freule Den HaagTwintigers en dertigers hebben weer een goede reden om 18 juni de kroeg in te duiken. Want dan organiseren Alex Haas en Edgar Neo vanuit Blossom 070 weer een ouderwets gezellige en zinnige ‘Kerk in de Kroeg’. Dit keer is ‘De Freule’ op de Fahrenheitstraat dé plek waar we onder het genot van een borreltje en een nootje ongedwongen, relaxed en gezellig kunnen babbelen over ons (on)geloof, onze twijfels en wat ons verder bezighoudt.

Wanneer:        Donderdag 18 juni 2015
‘Start’ avond:  20:00 uur
Waar:               Café De Freule, Fahrenheitstraat 558, Den Haag

PS Neem gerust andere leuke mensen mee. Of nodig ze via Facebook uit 😉

Over Blossom 070 in Den Haag
Blossom 070 is een op​bloeiende netunity (netwerk en community) van maatschappelijk geëngageerde mensen. Die samen onderzoeken dat wat zin heeft​, hoop geeft en gelukkig maakt. Ga mee op reis!

Blijf op de hoogte van de verschillende activiteiten door je in te schrijven voor de nieuwsbrief met een druk op de ‘inschrijfknop’ hier linksboven, ons te volgen op Twitter en/of te ‘L​iken’ op Facebook.

Advertenties

Auteur: Blossom 070

Blossom 070 in Den Haag is een op​bloeiend netwerk dat zich richt op zingeving door ontmoeting rondom maatschappelijke en levensbeschouwelijke thema’s. ​Samen gaan we op zoek naar dat wat zin heeft​, hoop geeft en gelukkig maakt. Door samen iets te ervaren, te leren, ​te bezoeken, te bewonderen,​ te ontdekken en/of te organiseren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s